99

Alltså ännu sjukaste ! 

Nu är vi nere på tvåsiffrigt och det känns så overkligt. 
Dagen spenderades på stan med moster, vi började med lunch och sen en liten shoppingrunda. 
Handlade kläderna som jag vill att mini ska åka hem från BB i och en filt att ha i vagnen. 

Sen for jag och hjärtat och hämtade Cornelia och var i butiken en stund innan vi for hem och lagade lövbiffgryta med ris och min nya favorit, rivna morötter! 

Robert är och tränar nu och jag har bullar i ugnen så kan hända att det blir lite mys innan vi lägger oss idag.


Påfyllnad

Det som ligger i soffan fyllde på minis garderob ikväll och sen är de lite bilder på hur vi börjat fylla upp. Kan hända att det är köpstopp från och med nu, men finns fortfarande saker jag måste komplettera med 🙈

Kommer måsta smyga in saker så Robert inte ser allt som kommer handlas. 


Milstolpe

Tänk att det faktiskt börjar närma sig nu! 

Det kändes så himla långt bort när vi fick veta att vi skulle ha barn och nu känns det plötsligt som att tiden går alldeles för fort. 
Jag har varit så stressad med allt man måste köpa men nu börjar det kännas bättre och som att vi snart har allt, men sen kommer man väll alltid komma på nånting mer man behöver.

Vi var på middag hos mamma igår också och mormor kom förbi med massa fina bebiskkäder som hon hade stickat. Så små och fina! 
Då längtar man ju bara ännu mera. 
Så himla nyfiken på vem det är som är där inne.


Det bästa är helgen

Helgerna är verkligen de bästa just nu. Är ju sjukskriven från jobbet pga foglossningar och jag är så himla uttråkad på dagarna! 

Mår ju nog bra för att vara igång men problemet är ju att när jag är igång så får jag så himla ont plus att typ alla jobbar på dagarna..

Men tur vi har helgerna så Robert kan aktivera mig lite. Igår var vi på middag hos mamma och blev kvar till elva nästan. Idag for vi och åt på bastard burgers, så himla gott ! 
Och efter det fikade vi hemma hos Roberts föräldrar. En riktig myshelg såhär långt. 

Nu ska vi se en film och äta grönsaker och dipp. 



2017

Med allt som händer just nu så känns det som att det är dax att börja blogga igen. Mest för min egna del för att det är så himla kul att gå tillbaka och läsa allt sen ! 


Och vad har inte hänt sen sist man uppdaterade ?
Jag har träffat världens finaste kille, flyttat till Luleå, vi har även hunnit flytta igen till ett nytt ställe tillsammans. I januari utökar vi familjen med en liten bebis som verkar vara en tjej och jag längtar ihjäl mig! 
Barnvagnen, skötbordet och sängen kom förra veckan och det är så mysigt att få hålla på och bygga ihop och bädda allting. Känns även som att jag skulle kunna stå i flera timmar och vika och titta på hennes kläder. 

Slänger in några bilder från i år och sen hoppas vi på att jag håller i bloggandet nu. 


RSS 2.0