Can't stop stare at your face

Igår blev det en myssöndag, först blev det bowling med Victor Och familjen. Sen for jag, Linn och v och fikade på opalen och köpte nån Julklapp. Sen for jag och v hem och myste! Nu är stackaren sjuk igen... Jag borde räkna matte nu, men jag fattar absolut ingenting....

Vi lyssnar på Maggio i korridoren!

Nu ångrar jag att jag var glad för att V är sjuk, nu är jag också sjuk..
Feber och migrän, inte ok!
 Idag skrev vi religionsprov... INTE OK!
 Ikväll ska jag och V på hockey, hoppas jag iaf!


stackars lilla v

Jag är en dum flickvän. Jag tycker det är liiite bra att V är sjuk.. Anledning 1: han är jätte varm hela tiden och jag fryser alltid. Anledning 2: han orkar inte träna så jag hinner vara lite mera med han. Anledning 3: vi äter mer godis än vanligt!!!! Hehe, stackars älskling. Nu väntar jag på att han ska komma så att vi förhoppningsvis åker och äter på max!

Ja typ

389989_271717646200059_215872448451246_763496_880038524_n_large_175488999_large

Minnen!


the one

Igår var det lite söndagsmys, Victor hade feber så han skulle inte vara med på matchen så vi for och kollade på den istället. Sen for vi till han och lagade en liten mys middag och sen somnade vi till Nån film om militärer. Sitter på skolan nu och insåg när jag kom hit att jag hade kommit mycket tidigare än jag behövde...


as much as I believe in you

Efter en lång skoldag ska jag nu äta glass och se lite ond tree Hill. Sen ska jag plugga till de tre kommande proven.. Ikväll hoppas jag att Victor vill åka på coop och köpa nått gott innan vi lägger oss och myser till våra små torsdagsprogram!

I love vanilla and ice cream

Igår köpte jag ett gott läppglans!

I Love...Vanilla & Ice Cream Nourishing Body Butter

Mmmmmmm, det smakar gotttttt!
Och förra veckan köpte jag bodylotion.


'

Tumblr_lumt58txzj1r4yk8yo1_500_large

Min helg!

Lördagen spenderades på Arcus, tränandes inför kvällen och på kvällen blev det uppvisning på scenen under kvällen och fin middag! Sen sov jag hos lilla Victor! Lördag kvart över fem kom pappa och hämtade mig och då for vi till Jokkmokk och tävlade lite agility. Bra resulatat faktiskt!


världens bästa

Ja, nu äre så på riktigt att jag har världens bästa pojkvän! Underbara Victor Larsson

RSS 2.0